DÁRCI

Vážíme si každé podpory - peněz na potřebné věci a služby, pomocné ruky při každodenní náročné práci kolem koní, dobrovolníků při našich akcích, sklizni sena, opravách a údržbě. Jste spřízněná duše a chtěli byste se zapojit do té dřiny i smysluplné práce? Kontaktujte nás (sdruzeniambra@seznam.cz nebo telefonicky - 737 166 550).

Pro příští sezónu 2019:

• seno, seno... - vzhledem k suchému období jsme nesklidili tolik,kolik bychom potřebovali a bude nutné dokoupit 25 kulatých balíků, jejichž cena se pohybuje od 1000-2000 Kč/balík. Peníze nebo seno se v poslední době v mnoha stájích s trochou nadsázky velmi blíží Peníze nebo život (pro koně) a my nechceme stav koní snižovat.
  • výpomoc s pořádným křoviňákem a sekerkou na vyčištění mezí,kde místo náletů můžeme příští rok sklidit více píce
  • výpomoc se zkulturněním prostředí kolem domečku u kolbiště - chtělo by to trochu hezké zeleně a květeny, upravené ohniště... něco pro zahradníky, zahradnice
  • finanční prostředky na pořízení taženého postroje, chomoutu a obraceče za koně - Patron je silný kůň zaučený v tahu a v rámci agroterapie můžeme spojit terapii s užitkem
  • finanční prostředky na opravu zábradlí kolbiště a úpravu povrchu (dovoz písku).
  • ochranné a rehabilitační pomůcky - dětské přilby a bezpečnostní vesty
  • sponzory pro uspořádání závodů v jezdecké vytrvalosti, které proběhnou 10.srpna 2019
  • finanční prostředky na provoz - každodenní opatery koní 365 dní v roce, náhlé veterinární náklady, údržba i profesionalizace,vzdělávání, služby,doprava, nájemné - ne vše je možné zajistit dobrovolnicky a příjmy za hiporehabilitaci pokrývají potřebné provozní náklady z 1/3